0

М ладата и напориста фолкпевица Тина грам не си поплюва и се избъзика в песен със самия Слави Трифонов и сценаристите му. Блондинката се осмели да направи кавър на неговия хит "Едно ферари цвят червен" с доста променен и подигравателен към него текст.

Кавър

За капак на всичко тя дори отиде в неговата телевизия, за да му го изпее на живо. Макар да не се срещна лично с Трифонов, тя изви глас пред сценаристите, които всъщност са главни действащи лица в новата версия на големия хит. Идеята на младата пайнерка дошла, след като сценаристите на Слави направиха кавър на хита на Петра "Хищна хиена" и се подиграха с Лена Бориславова.

Ново

Екип на „Телеграф“ се свърза с Тина, която заяви: „Не го направих с цел обида, а за забавление. Радвам се, че и те го възприеха така, защото, когато им го изпях, много се смяха. Не може само те да се бъзикат, трябва и с тях да се шегува човек“. В момента изпълнителката е в трескава подготовка на новата си песен, която излиза до дни. „Парчето се казва „Паспорт за чао“ и излиза на 9-и“, сподели още новата надежда на „Пайнер“.