0

Е дин от най-популярните стилисти и коафьори през океана Крис Епълтън, който се прочу като личен фризьор  на Дженифър Лопес и Ким Кардашян, поздрави роден красавец в мрежата.

Епълтън похвали родния моден инфлуенсър Пит Андрейчев за стилната му визия и начина, по който се облича и изглежда. 

Хубавец 

Пит  е българин, който от години живее в  Щатите. Родният красавец има зад гърба си редица професионални фотосесии.  Работил е с едно от най-популярните лица от света на модата.

Освен като модел в САЩ Андрейчев се изявява като моден инфлуенсър, показвайки различни визии и стил в мрежата. Моделът събира хиляди харесвания на снимките си, което го прави търсено лице от различни марки.  Явно родният хубавец е успял да  впечатли и Крис Епълтън със стила си и  звездата е решил да го поздрави за Хелоуин.

Фризьорът публикува снимка на Пит, а на нея написа „Най-добрият“. „Няма как да скрия, че определено съм поласкан, тъй като той не популяризира и хвали всеки“, добави още той.

.

 .

Снимки 

“За мен това е страхотно призвание, чувствам се горд и мотивиран за още повече работа и нови проекти“, каза пред „Телеграф“ Пит. Наскоро родният модел бе у нас и засне провокативна фотосесия за популярно електронно списание. Малко след това хубавецът разтуптя дамските сърца, позирайки почти гол за реклама на парфюм. Снимките обиколиха цялата страна. 

*Автор на статията: Василена Маринова