0

„От пъкъла до светлината“ - така определят разказа за живота на госта си в новия епизод на The Voice Cast. Огнян Павлов - FYRE допуска зрителите до най-малките кътчета на душата си. Разказва интересни истории от детството си, за трудните ситуации, които са го довели до срещата му с вярата и са го изградили като човека, който е днес. Не крие за грешките, които е допускал по пътя си: „Много тежко се опитвах да си наложа bad boy имиджа“, споделя хитовият изпълнител.  

The Voice Cast

FYRE, както е по-познат сред аудиторията, не изпитва притеснение да разкаже за шаблоните, в които е поставян от обществото. В разговора се засягат темите за клишетата и стереотипите, налагани в света, за родителството и правилното възпитание, за музиката и посланията ѝ и още. Мнението му за по-голямата част от известните личности у нас е: „Много е тъпо да имаш две личности – една за пред хората и една за пред приятели. Не пречи да си здрав, як, стабилен, не пречи да си мъж на място, не пречи ти да си „тегав“, да си опасен човек, но не трябва обикновения човек да се чувства потиснат от това.“, разказва FYRE

За смирението и за преминаването през различни философии и вярвания, в различните етапи от живота си до християнството говори открито и без свян.

„Много е важен Бог за мен. Като го има Бог има смирение, когато има смирение сваляш от себе си това, че си всемогъщ.“, разкрива FYRE

Като свое хоби освен спорта, посочва разговорите с възрастни хора, които целенасочено търси, за да черпи мъдрост и познания.

Съвсем скоро предстои giveaway в социалните мрежи на The Voice, от който може да си спечелите най-новия албум на FYRE „Откровения III: Новорождение“. Във видеото можете да видите какви са условията.