0

Г абриела Олимпиева загуби кастинг битката срещу Джералдин миналата събота. Тя се бе записала за кастинг в "Игри на волята" с брат си Валентин, но и двамата не са успели да спечелят място в сезон 5. Определят се като стратези и са категорични, че ще влязат в сезон 6.

Ето и какво сподели Габриела за участието си в предаването, а и как се включи брат й в интервюто:

ВЪПРОС: Как се почувства, когато стъпи на Арената?

ОТГОВОР: Габи: Стъпвайки на Арената, виждам Денислава, която познавам и много се зарадвах, че е успяла да влезе вътре. Тя е много упорита, така че вярвам в нея, че ще се справи и ще е първата жена победител.

ВЪПРОС: Засегна ли те това, че Старейшините не подкрепяха теб?

ОТГОВОР: Габи: Стана ми малко гадно, когато Старейшините заложиха на Джералдин, но после си дадох сметка, че на тяхно място аз бих направила същото нещо. Бих заложила на по-сигурното, така че нито се сърдя - нито после ми беше гадно. Играх си играта така, както намерих в себе си за добре и дадох всичко от себе си.

ВЪПРОС: Кой те подкрепяше на Арената?

ОТГОВОР: Габи: На Арената усещах най-силно подкрепата от моя брат Валентин. Той беше духом с мен.

ВЪПРОС: Как се представи сестра ти на Арената?

ОТГОВОР: Вальо: Ами, според мен сестра ми се представи отлично. Беше адски достойна. До много голяма степен водеше на Джералдин и имаше огромен шанс да спечели, но едно нелепо подхлъзване ѝ развали играта. Просто оттам нататък не тръгнаха нещата както трябва. Нещата закуцукаха.

ВЪПРОС: Какво беше чувството да сте заедно на кастинг?

ОТГОВОР: Вальо: Беше много интересно да сме заедно на кастингите, представихме се много добре, но може би малко не ни достигна да влезем директно в този сезон. Надяваме се следващият сезон да сме заедно в едно племе и да им покажем какво могат семейство Олимпиеви.

ВЪПРОС: Кои са най-силните качества на Олимпиеви?

ОТГОВОР:

Габи: Че не се отказваме никога.

Вальо: Че сме интелигентни, че сме спортни личности. Тренирали сме много различни спортове, които изграждат комплексни качества у нас и се обичаме безрезервно.

ВЪПРОС: Добри ли са стратегическите ви умения?

ОТГОВОР: Вальо: Ами, добре сме със стратегията. И двамата сме хитри лисици. Когато има нужда да се мине между капките можем много добре да си изиграем картите.