0

П ийт Дейвидсън е готов да бъде баща. Комикът каза на Кевин Харт, по време на подкаста му, че въпреки че е нямал добро детство, няма търпение да стане баща. 

Дейвидсън нарече този крайъгълен камък неговата най-голяма мечта. 

„Определено съм семеен човек. Любимото ми нещо, което все още не съм постигнал, искам да имам дете. Това е като моята мечта. Ще бъде толкова забавно. Толкова съм развълнуван за тази глава  от живота ми. Точно за това се подготвям сега, просто се опитвам да бъда толкова добър и готин, да се развивам и да ставам по-добър, така че когато това се случи да е по-лесно“, разкри комикът.

Той разговаря и за детството си, което никога не е крил, че не е било лесно. 

„Моето детство не бе прекрасно. Баща ми почина, когато бях малък. Самотна майка. Нова сестра. Просто не го понесох добре“, разкри Дейвидсън. Той го нарече „ши*бан кошмар“.

Дейвидсън бил само на седем години, когато баща му Скот, пожарникар в Ню Йорк, загива по време на терористичната атака срещу Световния търговски център на 11 септември 2001 г. 

Той помагал за евакуацията на гостите в хотел Marriott World Trade Center, преди Северната кула да се срути върху него.

Въпреки трудностите, Дейвидсън казва, че това в крайна сметка е подхранвало кариерата му.

„Постоянно казвам на приятелите си, че ако детството ми беше добро, вероятно щях да бъда строителен работник в Стейтън Айлънд и да съм най-щастливият човек в света“, каза той. 

„Но това странно нещо, което ми се случи, ме накара да обикна комедията“, добави гаджето на Ким.

Все още не се знае дали Ким е на неговото мнение за бащинството, но едно е сигурно - разбира се добре с нейните деца.