1

П опфолк певицата Галена проговори за миналото в предаването "На кафе" по Нова.

"Не помня точно първото си участие, но помня първия път, когато запях с оркестъра на Милко Калджиев в Свиленград. Коментарът на целия бенд беше, че като че ли цял живот съм била на сцена. При мен имаше едно такова вълнение все едно наистина това е поредната вечер не като за първи път. Моето вълнение винаги е първите минути и след това изцяло съм в свои води, което е знак, че това е моята работа, това е моята съдба и моето призвание е да забавлявам хората!", сподели изпълнителката.

Фолкаджийката отпразнува 20 години на сцена преди два дни, а датата на юбилея съвпадаше с тази на Преслава, която по същото време е започнала своята кариера.

Галена чукна 20 години на сцена (СНИМКА)

"Честитихме си юбилейте с Преслава преди два-три дни и си пожелахме да устискаме поне още 10 години, а след това ще му мислим.", издаде попфолк фурията.

Партито по повод празника на Галена бе изненада в скъпарско столично заведение, където в същата вечер тя е имала участие и съвсем не е очаквала да я посрещнат с нещо подобно.

На купона присъстваха нейните колеги и приятели пофолк певците Азис и Меди, с които красавицата не пропусна да се снима пред лъскава украса, която била приготвена специално за нея.

Певицата разказа подробности и за новата си песен, за крилата от клипа, които е чакала да пристигнат от Беларус.

Галена мислила по въпроса за самостоятелен голям концерт, но самата тя сподели, че през изминалата година не се чувствала здраволословно добре, а за такова нещо красавицата искала да бъде напълно готова.