0

П равнукът на легендарния Георги Парцалев - Вилиан Георгиев, най-вероятно ще стане актьор като него.

Така прогнозира пред „Телеграф“ майка му Цветелина Парцалева - Георгиева.

Георги Парцалев в култовия филм "С деца на море"

 Георги Парцалев в култовия филм "С деца на море"
БНТ

Тя е една от останалите трима живи наследници от рода в Левски - освен нея са баща й Стефан, който е племенник на звездата от „С деца на море“, „Тримата от запаса“ и още куп други незабравими филмови класики, както и още един братовчед на около 50 г.

Парти

Вилиан е роден на същата дата, на която и прочутият му прадядо - 16 юни. „Не знам дали е съвпадение, или така е трябвало да стане. Но виждам вече неговата артистичност - много е добър в преструвките, затова бих го насърчила да стане актьор. Като всяко момче е див. Не го крия, но за мен това са лични неща и затова не споделям много за него в социалните мрежи“, каза Цвети.

Малкият Вилиан стана на 4 г. с две партита

 Малкият Вилиан стана на 4 г. с две партита
Facebook

Тя е направила две тържества за рождения му ден преди месец - едното за най-близките приятели, а другото - за неговите другарчета от детската градина във Велико Търново, където живее семейството. „Партито беше тематично, имаше торта с неговия любим герой, но той повече се радваше на приятелите си. Всички си тръгнаха доволни, нямаше сърдити“, добави майката.

Право

Макар да е родена след неговата кончина, като малка е мислила да си смени фамилията заради подигравките на другите деца. Но сега се радва, че не го е направила и с гордост носи името на обичания актьор. Сбъднала е мечтата си да учи право - семестриално вече е завършила във Великотърновския университет, само държавните изпити са й останали да си вземе, за да може да каже, че вече е пълноправен юрист.

След раждането на сина си е изкарала курсове за козметичка и в момента прави мигли и вежди в салон под Царевец. „Не знам как ще се завърти колелото и в коя от двете посоки ще поема“, обясни плановете за бъдещето Парцалева. Със съпруга й Анатоли са ученическа любов.

Внучката Цветелина със съпруга си Анатоли

 Внучката Цветелина със съпруга си Анатоли
Facebook

Той се занимава с обработка на митнически дейности в Горна Оряховица. Сега двамата гласят програмите си, за да могат да заведат малкия Вилиан на море.