0

С танете част от специалното събитие MyImpact, посветено на ангажиранoстта на Gen Z поколението към социална активност, което се организира във Варшава и обещава да бъде забележително с постиженията и приноса на млади хора, стремящи се да променят средата.

Уъркшопът се излъчва с livestream на началната страница на Vbox7.com на 21 август от 11:00 часа и ви каним да се включите и вдъхновите от въздействащите социални действия, предприети от младите участници във форума чрез лекции, семинари и панелни дискусии по важни теми като социална ангажираност, LGBT+ проблеми, екология и психично здраве. По темите своя опит и прозрения лично ще споделят видни фигури от политиката, медиите и шоубизнеса.

КЛИКНЕТЕ ТУК, ЗА ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В КОНФЕРЕНЦИЯТА!

На събитието ще участват гости от България, Полша, Литва, Румъния, и Хърватия, инфлуенсъри и Gen Z активисти.

Програмата включва:

Панел: Ментално здраве (11:05 – 12:00)

По време на този панел специален гост участник ще бъде Алмантас Дулкис, който е водещ автор в LinkedIn по темата за психичното благополучие. Веднага след това ще говори и психолог, който ще ни отговори на въпроса намираме ли някога цели в живота си и как да ги гоним и посътигаме. За финал ще има панелна дискусия за навигиране на психичното здраве в дигиталния свят.

Панел „Социална ангажираност“ (13:00 – 14:00)

Томас Витаутас Раскевичюс, литовски либерален политик и LGBT+ активист ще завладее с речта си „Не питайте какво вашата страна може да направи за вас. Направете го сами!“, а веднага след това думата ще вземе Рада Бонева, създател на съдържание, блогър и подкастър, известна онлайн като Thrift Sheep. Панелната дискусия ще бъде на тема „Съвременни предизвикателства и цели на Gen Z активисти и ролята на социалните медиите в социалната промяна“

Панел „Екология“ (15:30 – 16:30)

Литовски еко активист и подкастър ще говори за спасяването на света, а после предприемачът Розали Ман, основател на организацията с нестопанска цел организация „Без повече пластмаса“ ще засегне темата „Живот в пластмаса: не е фантастично“.

Панел LGBT+ (17:30 – 18:30)

Ясмин Беноа, британски модел, носителка на множество награди и активист ще поговори по темата „Разбиране на асексуалността в един сексуализиран свят“, след което Алекс Зорила, организатор на Bucharest Pride 2021, 2022 и 2023 г. ще сподели професионалния си опит по темата с организиране на прайда. За финал отново ще има панелна дискусия, по време на която ще се обсъждат предизвикателствата пред LGBT+ обществото днес.

Не пропускайте да се включите в лайстрийма напълно безплатно ТУК!