0

Г енчо от „Игри на волята” погази закона за движение по пътищата.

Издънката на мускулестия член на племето на „Непобедимите” лъсна във видео поздрав към гаджето му, който той сподели на стори в Instagram. Във видеото харманлиецът шофира под звуците на чисто новото парче на Папи Ханс „Момиче“. „Поздрав гълъб“, написа Генчо на сторито, на което е тагнал приятелката си Преслава Пачеманова. Освен романтичната натура на младия земеделец, обаче клипчето разкрива и нарушение на Закона за движение по пътищата. Оказва се, че Гената безцеремонно надвишава допустимите 50 км/час в населени места. На моменти стрелката на скоростомера му почти достига 100 км/ч – провинение, заради което би могъл да се раздели с шофьорската си книжка и да олекне със 700 лева.

Най-масивният участник на Арената на „Игри на волята“ за пореден път разкрива нежната си душа, като демонстрира публично любовта си към Пачеманова, която е лекоатлетка, модел и архитект по образование. Брюнетката е класирана на второ място в конкурс за най-красивите лекоатлети у нас през 2018 година. Тя е съгражданка на Генчо от Харманли, но вторият й дом е Великобритания, където е и следвала. Наскоро знойната красавица сподели снимка, на която се вижда огромна кутия със 131 рози и балони, на които са изписани инициалите ѝ. Оказа се, че снимката е стара - от 25 април тази година, но половинката на Гената явно с любов и умиление си спомня за това емоционално посрещане на летището.

Любовните жестове на мачото към красавицата белязаха дори престоя му в екстремното риалити. На кадър от Дивата река, споделен от самия него в Instagram, се вижда, че върху навеса, под който участниците в „Игри на волята“ се крият от студ и пек, освен надпис "Победа", са издълбани и обградени от сърце и инициалите на Преслава.

Друга снимка на якия мъжага обаче буквално взриви мрежата през последните дни. Става дума за фотос от Хелоуин парти, което той организира в дома си в Харманли в компанията на няколко участници в екстремното риалити. Самият Генчо се премени за забавата с костюма си от Игрите, но по-същественото в случая беше, че зад гърба му се показа символът на "Непобедимите" - червеното им знаме. Кадърът предизвика лавина от въпроси към харманлийския земеделец как аджеба знамето се е озовало в дома му.