0

П исателят и панелист в предаването на NOVA “На кафе” Георги Блажев посрещна 37-ия си рожден ден на пикник със семейството си. 

„Избрах да бъде в парка, с пици, сладоледи, торта и с надежда кърлежите да не са се присъединили към нашето парти“, сподели рожденикът пред „Телеграф“.

Изненада

Георги Блажев има две прекрасни деца - баткото Боян и малкото момиченце София, с които предпочита да прекарва празниците си вместо в дискотеки и барове. „Не ми е до мащабни партита и до махмурлук. Искам да съм осъзнат на този ден и да бъда с най-любимите си хора“, споделя самият той. Годеницата му Ива не е пропуснала да измисли изненада за любимия си, но тя ще е на следващия ден. „Умело все още я крие от мен и нямам идея какво ще бъде. Надявам се да не бъде за социалните мрежи и да се види оттам, защото може да е нещо по-лично“, смее се той. 

Футбол

На този ден звездата си пожелава най-вече здраве. „Колкото и клиширано да звучи, то е най-важното. Искам да съм здрав, за да мога да се наслаждавам на хубавия живот, който съм си построил и ако може да си го доизграждам лека-полека. Харесвам си това, което имам в момента и искам да си остане така - казва той. - Другото важно нещо, което искам много, е Италия да победи“, допълва Георги, който винаги следи футболния свят.