0

П анически ужас изживя една от най-младите участнички във „Фермата“, която се страхува до смърт от гръмотевици. „Господи, умирам!“ простена гимнастичката Валерия и се сви на пода в къщата на ветераните, изплашена от жестоката буря край язовир Диканя.

Красивата спортистка, която участва в третия сезон на риалитито, а сега отново се бори за голямата награда от 100 000 лева, изпадна в шок, след като светкавиците разцепиха небето и от него се изсипа проливен дъжд, а водата в язовира помътня и се надигна. Докато бурята навън трещеше с пълна сила, покривът на къщата течеше, а лампите примигваха, Валерия седеше на земята с лице, захлупено върху коленете и със запушени уши. Опитите на съфермерите й да я извадят от ступора удариха на камък.

След края на бурята гимнастичката трябваше да измие мръсните чинии от вечерята и да легне да спи в подгизналия обор, защото тази седмица е ратай и се грижи за животните. Все още в шок от преживяното, тя ревна с глас. „Много ми е тежко!“, каза през сълзи участничката, която е възможно тази седмица да излезе на Арената и да се бори за оцеляването си в предаването.