0

П реди броени дни тъжната новина за драматичната смърт на един от най-обичаните участници в предаването „Ергенът“ - Джош Сейтър потопи в мъка неговите почитатели.

Сега обаче всички отново изпаднаха в шок, след като се появи видео в мрежите, в което самият Джош казва, че е жив.
Той настоява, че не е "фалшифицирал“ смъртта си и е жив и здрав.

В началото на седмицата се появи изявление на страницата му в Instagram, за което се твърди, че е написано от семейството на Сейтър, В текста се съобщаваше, че риалити звездата е починала внезапно на 36-годишна възраст, както и че страдал от суицидни мисли (б.ред.: мисли за самоубийство):

„С изключително тежко сърце споделяме трагичната новина за неочакваната смърт на Джошуа. Както всички, които го познаваха, могат да потвърдят, Джошуа беше невероятно ярка светлина в един все по-мрачен свят. Неговият безстрашен глас и несломим дух помогнаха на хиляди хора в най-мрачните им моменти да се почувстват малко по-малко сами.”

НЕОПИСУЕМА ТРАГЕДИЯ! Почина участник от „Ергенът“! (СНИМКИ)

Джош Сейтър се кълне, че няма нищо общо със съобщението за смъртта, публикувано в профила му в Instagram преди дни.

Пред Page Six той неколкократно повтаря, че е „жертва на хакване“.

Роденият в Чикаго красавец се извини за „цялата болка“ и „объркването“, причинени от предполагаемия хакер, и настоява, че ще работи с екипа си, “за да се опита да идентифицира кой стои зад това“.

Той обеща да държи в течение на събитията своите фенове, „когато постъпят повече факти“.

Видеообръщението на Джош, в което осе казва, че цялата паника е предизвикана от хакерска атака на Instagram профила му, може да видите ТУК.

Междувременно се появиха и мнения, че Джош сам е инсценирал смъртта си с цел реклама. Предстои да видим как ще се развият събитията къде е истината по този шокиращ казус.