0

Т еатрите в столицата решиха да зарадват зрителите си със специални предложения и намалени билети за представления през декември. По този начин в празничния месец, когато главно отделяме бюджет за пазар, ще имаме възможност да се насладим и на любими представления, и то на достъпни цени.

Опашки

Днес и вчера по повод така нашумелия в последните години Черен петък Театър „Българска армия“ пусна билетите за всичките си представления на цена от 12 лв. за предстоящите спектакли през последния месец от 2022 г. Така почитателите на театралното изкуство ще имат възможност да избират между Юлиан Вергов, Моню Монев и Иван Радоев в „Кафе с претенция“ или Камен Донев с колегите му в "Сирано дьо Бержерак". Офертите накараха хората да се отправят към Армията и дори се извиха опашки от желаещи да си купят билет за такава малка сума.

Не само в Армията има промоции. Театър „София“, който в момента гостува на различни сцени в столицата, също има специални предложения за някой от имената в програмата си, като фенове могат да си вземат ваучери за отстъпка в онлайн.

Час

Сатиричен театър „Алеко Константинов“ обаче дава намаления само на тези, които отидат до касата на театъра и вземат своите пропуски оттам. Екипът на Сатирата са направили цял театрален уикенд през декември. „Само на 2, 3 и 4 декември можете да гледате някои от най-обичаните заглавия на Сатирата на промоционалната цена от 10 лева за билет, за 3 различни представления по избор“, пишат от екипа на театъра. В петък 02. ще може да се избира между „Хроники на едно убийство“ и „Всички обичат Гари“, събота предложенията са - „Искам вашия мъж“, „Адиос, мучачос“ и „Наздраве за живота“. В неделя зрителите ще избират между новата постановка „Една задръстена звезда“ и добре познатата и обичана „Тя и той“. До края на ноември важи и така наречения Happu Hour. Той предлага 50% отстъпка от цената на билетите за спектаклите от репертоара на Сатирата, като промоцията е валидна при покупка от билетната каса всеки ден от седмицата между 12:30 и 14:00 ч.