0

А ктьорът Жерар Депардийо се оказа в центъра на нов скандал. Той нападнал известния папарак Рино Барилари в Рим.

Според медиите, 75-годишната френска киноикона е ступал Рино пред популярен бар във вечния град.

Жерар Депардийо вечерял с две жени на улица „Венето“, когато 79-годишният папарак започнал да ги снима, съобщава New York Post.

Джани Риота, колумнист в римския всекидневник Repubblica, който присъствал при инцидента, твърди, че Барилари многократно е бил помолен да спре да прави снимки.

Твърди се, че докато известният фотограф на почтена възраст излизал от бара, Магда Ваврусова, една от жените, седящи с френската филмова звезда, последвала Барилари по улицата, крещейки му, а Депардийо се намесил и започнал да го удря.

.„Имаше много кръв“, казал Риота пред медиите.

Адвокатът на Магда Ваврусова, Делфин Майе, казала за медиите, че Барилари е "блъскал жестоко" клиентката й преди нападението на Депардийо, докосвайки гърдите й с ръка. Според нея Депардийо се е опитал да я защити, а след това е "попаднал на фотографа" , съобщава CNN.

Жерар Депардийо ще бъде съден следващия октомври за предполагаеми сексуални атаки срещу две жени по време на снимките на филм през 2021-ва.

 През последните години той е в светлината на прожекторите поради нарастващия брой обвинения в сексуално насилие.

Държавният прокурор каза, че актьорът е обвинен и в друго дело, датиращо от август 2018 г., за предполагаемо сексуално насилие и изнасилване. Съдията приключил разследването по случая и го предал на прокурора в Париж.

Източник казва на Ройтерс, че актьорът също е обвинен в предполагаем сексуален тормоз на снимачна площадка през 2014 г.

Както се казва, струпват се облаци над главата на актьора, а сега се добавя и този побой, който за едни е „защита“, за други - „хулиганство“.