0

Н ай-вървежната музикална звезда напоследък - Тейлър Суифт, отврати и фенове и противници.

Тя си позволи по време на концерта в Шотландия, докато меломаните предизвикваха "земетресение" с присъствието си, да се изсекне публично на сцената.

В РИТЪМА НА ТАНЦА: Тейлър Суифт разклати земята!

Този неин отвратителен жест бе светкавично разпространен чрез видеозаписи из мрежата и допълнително възмути хората по света.

Тейлър не само размаза сополите си с пръсти, но след това ги обърса о късата си пола. 

Мнозина си тръгнали отвратени от концерта, след като в мрежата се появиха видеоклипове как тя си бърка в носа и как се стичат носните ѝ секрети между пръстите.

Във видеото се вижда как певицата издухва струя сополи в ръцете си, които след това оставя да капят по ръката й, преди да я избърше полата си.

Някои фенове дори обвиниха поп сензацията, че хвърли слузта към феновете си.

Докато някои бяха съпричастни, мнозина се обърнаха към социалните медии, за да опишат отвращението си от това, че виждат поп звездата да размята сополи. 

На фона на лавината от гневни коментари, все пак има няколко нейна защита, като тази: „Аз дори не съм Swiftie, но наистина не разбирам защо някой би бил ядосан или отвратен от това, че някой си бърше носа.

Сериозно? Какво трябваше да направи? Предполагам, че не е имала кърпичка там, но поне не е искала лицето й да е покрито със сополи".