0

Г одина след като стана майка, Мира се омъжи за дългогодишната си половинка. Изпълнителката на „Хей, Малката“ каза заветното „да“ на половинката, с която вдигна сватба за чудо и приказ в Белгия.

Мед

Двойката събра над 300 гости, близки и приятели, за да отпразнуват заедно любовта си. Певицата се появи с бяла семпла рокля, хванала за ръка мъжа си, който беше гушнал сина им. Сватбата, както повелява българската традиция, бе открита с питка с мед. Майката на младоженеца отчупи парче от хляба, потопи го в меда и захрани първо булката. Същото действие бе повторено и от майката на Мира, която от своя страна даде от питката първо на младоженеца. По този начин категорично стана ясно, че семействата на двамата одобряват избора на децата си. Танцьори в народни български носии предхождаха родителите на Мира, а тези на мъжа й излязоха на турска песен.

Любов

Припомняме, че Мира откри любовта в лицето на 11 години по–млад от нея мъж. Двамата станаха родители преди година и живеят в Белгия. Изпълнителката сподели първо пред „Телеграф“ преди време, че се готви за сватба, но най-много се вълнува от това, че е успяла да създаде здраво и щастливо семейство.

*Автор: Василена Маринова