0

Н овият партньор на българската порно звезда Диана Габровска в леглото Красимир Джунов се оказа добре познат на зрителите у нас. Актьорът от новоизлезналият филм за възрастни е участвал в телевизионно риалити.

Габровска и Джунов са първата официална българска двойка, дебютирала в порно индустрията.

Огнената Диана се утвърди като българската порно кралица и вече има 11 филма за възрастни за лидера в гръцкото порно sugarbabes.tv, докато за Красимир това е първата лента за същата компания.

Горещото видео бе публикувано в неделя и както и предишните розови филми на Габровска, предизвика истински фурор.

В лентата участникът във "Фермата" влиза в ролята на секси градинар, който събира есенните лиса с греблото и се грижи за райграса в тузарска къща, собственост на Габровска.

Стопанката си пада по мускулестия и татуиран мачо, който обещава да се грижи не само за градината на Диана, но и за всичко, което ще донесе удоволствие на заможната собственичката.

sugarbabes.tv

В предишната лента Габровска влиза в сходна роля на сочна и богата дама, която има друг свой работник, грижещ се за басейна в луксозната й вила.

В горещината под парещото гръцко слънце двамата влизат в по-близък контакт, а служителят се заема със задачата да намаже със защитно олио почти всички извивки по тялото на българката. Чувственият досег се задълбочава, а двамата се отдават на интимни ласки край басейна.

Диана стана първата официална българска порноактриса. Това се случи точно преди една година, а за това време натрупа цели 12 излъчени филма за възрастни, припомня bgdnes.

Брюнетката, която се кандидатира за кмет на родното й градче Момин проход и стана известна покрай голите й снимки, които заляха нета преди местните избори през октомври 2019-а, изстреля за отрицателно време 11 пикантни видеа в гръцката платформа. В първото тя влиза в лесбийски сцени, при друго е с двама мъже, при трето с бял и тъмнокож мъж, а в четвърто отново е в тройка, но този път с друга жена и мъж.

За отличните й изяви в порноиндустрията първата българка, която официално проби във филми за възрастни, грабна голямата награда на мащабен еротичен фестивал в гръцката столица Атина.

Призът за фаталната брюнетка, която е и Мис Плеймейт и прие поканата да се влее в редиците на порно кралиците, е за най-добра сцена между трима души.

От своя страна Красимир Джунов се прочу през есента на 2019-а като плейбоя във "Фермата". Още с влизането си в риалити шоуто той започна да флиртува с разкрепостената Паулина, а малко по-късно двамата се отдадоха на бурни ласки, правейки първия секс във формата.

Когато участва във формата, Красимир е на 37 г., автомонтьор в София и авантюрист без дрехи в Сан Себастиан, Испания. Животът му в страната на фламенкото наподобява сценария на "Буги нощи" - нашенецът изкарва прехраната си по редица екзотични начини.

Първата му работа в Испания е като фейс контрол в хитов нощен клуб. От тогава пътят му следва максимата "Живея за купона и живея от купона". Флиртът е в кръвта му, а моногамията - обречена кауза. Участвал е в еротични фестивали с приятелката си, порнозвездата Джесика Блу.

Джунов има няколко подобни филма в Испания, където е живял известно време.Там той участвал в риалити предаване обратно на „Ергенът“, в което мъже свалят една красива жена. Щастливката от шоуто Елиса де Панисис пък имала връзка по-късно с Кристиано Роналдо, което автоматично прави футболната звезда и нашенеца баджанаци.

Досущ като един градинар, Красимир е богат явно на преживявания, но не и на пари и имущество.