0

О бщото между Ким Катрал, Майкъл Дъглас или Чарли Шийн в допълнение към професиите им на актьори е пристрастеността им към секса. Тази зависимост има и друг актьор от съвсем друг тип филми. Такъв е случаят с Роко Сифреди (58), чието истинско име е Роко Антонио Тано, най-прочутият мъжки порноактьор през последните десетилетия.

В ефира на предаването „Belve“ по телевизия Rai2 италианецът призна, че напуска филмовата индустрия за възрастни. Това е третият отказ от професията на порноактьор след неуспешните опити от 2004 и 2009 г.

Години наред Роко страда неимоверно, тъй като изпитва силна нужда да угажда на тялото си. Заради тази своя зависимост порноактьорът влиза в света на проституцията, като за една година прави секс с повече от 1000 души. Звездата от филмите за възрастни не подбира – жени, мъже или трансексуални. Пристрастяването му е неиство!

Роко разкрива, че дори обмислял да се кастрира. „Помолих Бог да ме остави да умра, защото чувствах, че няма решение за моята зависимост“, признава той.

„Опитах се да спра с порното два пъти, при един от тях това продължи само два месеца, но това е третият път, когато го казвам и е сериозно“, заяви Роко Сифреди в тоук-шоуто по италианската телевизия.

Актьорът е женен от 1993 г. за бившата унгарска порно актриса Роза Таси, от която има две деца - Лоренцо (27) и Леонардо (23). Големият му син винаги е живял в Будапеща, където изучава икономика и бизнес”, въпреки че по-късно избрира да бъде професионален фотограф. Малкият му син се изявява като модел на бельо, но и той като баща си е работил като жиголо.

Като експерт в материята Роко посъветвал сина си Леонардо: „По-добре порно актьор, защото винаги спиш с красиви жени, а иначе трябва да го правиш с всякакви“.

Роден в крайбрежния град Ортона (регион Абруцо, Италия), детството на Роко Сифреди е белязано от смъртта на един от по-големите му братя след епилептичен припадък. Роко е на 6 години, а Клаудио - на 12. Родителите им са бедни и едвам успяват да изхранят многодетното семейството от 6 деца – 5 момчета и едно момиче. Съзнавайки, че не може да осъществи мечтите си в Ортона, на 18-годишна възраст Роко решава да се установи в Париж, за да работи като модел. Една вечер в парижки секс клуб се запознава с порно актьор, който го свързва с различни продуценти и режисьори в индустрията. След опита си в моделирането и в търговския флот, той решава да се посвети изцяло на киното през 1987 г., като оттогава се е снимал в повече от 1300 филма.

Звездната слава застигна Роко Сифреди, каuто заради неустоимата му външност, така и заради големия размер на мъжкия му атрибут.