0

Н ай-силният човек в света - спортистът и актьор Хафтор Юлиус Бьорнсон, и съпругата му - известната фитнес инструкторка Келси Хенъсн преживяха ужасна трагедия. 

Освен с множеството си световни рекорди в силовите дисциплини Бьорнсон е известен и с участието си в хитовия фентъзи сериал “Игра на тронове”, където пресъздаде образа на Грегор Клегейн - Планината! Героят му уби защитникът на джуджето Тирион Ланистър - дорнският принц Доран Мартел в двубой, в който се би на страната на кралица Церсей. Прободен от смъртоносната отрова на върха на копието на Мартел - Планината се превръща в чудовище - истински Франкенщайн, след като майстер Кибърн спасява живота му със забранени методи.  

Хафтор Юлиус е неговата половинка загубиха бебето си, след като то се роди преждевременно в 21-та седмица. Великанът Хафтор и нежната Келси съобщиха тъжната новина в социалните мрежи. Лекарите се борили за живота на новороденото момиченце, но то починало само след ден. 

"Тя беше толкова красива, със светли мигли и вежди, тя се усмихна на мама и татко. Ние я обичаме безусловно", заяви в изявление двойката. Хафтор и Келси разкриха, че смъртта на детето им е огромна скръб за тях, но истински вярват, че се ще срещнат дъщеря си отново. Двойката помоли феновете са уважават личното им пространство и да им позволят да скърбят за загубати си в мир. 

Хафтор и Келси имат тригодишен син!