0

Н а Свети Валентин комикът Ерик Андре потвърди връзката си с моделката Емили Ратайковски, като публикува голи снимки с нея, заснети от красавицата.

ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН: Емили Ратайковски се пусна гола с новия си (СНИМКИ)

Но сега източник, близък до Емили, ексклузивно разкри пред E! News, че актрисата всъщност е „скъсала с Ерик дни преди той да публикува тази снимка“, добавяйки: „Тя няма нищо общо с публикуването“.

Всъщност Емили никога не публикува снимките в своя профил и не ги коментира.

В интервю за Rolling Stone, публикувано на 14 март, Ерик каза, че Емили е направила снимката, когато той е бил „в момента“.

„Пих вино, тя започна да се смее и каза: „Трябва да направя снимка на това“, спомня си той.

„Тя направи снимката, и двамата започнахме да се смеем и тя каза: „Това е емблематично“ – тя продължаваше да казва „емблематично“. И двамата се съгласихме, че това е красив образ, който трябва да споделим със света", посочи комикът.

БРАД ПИТ ПРИЗНА: Зарязал Емили Ратайковски заради разлика в интелекта

В седмиците преди Свети Валентин Емили и Ерик накараха феновете да гадаят за състоянието на връзката им.

Двамата бяха виждани да излизат заедно на няколко пъти, включително на баскетболен мач на Ню Йорк Никс и Бруклин Нетс на 13 февруари.

Но точно когато феновете си помислиха, че Купидон си е свършил работата, Емили публикува загадъчен TikTok за „връзката им“, която била към края си.

ПАДА СИ ПО СМЕШНИЦИ: Нов комик заби Емили Ратайковски (СНИКМA)

В скорошен епизод на своя подкаст, Емили, която имаше връзка с друг комик - Пийт Дейвидсън миналата есен, даде да се разбере, че не търси нищо сериозно.

„Опитвах се да излизам небрежно и да не лепя етикети, но беше трудно да го направя", оплака се моделката.

По думите й трябвало да внимава с кого излиза, защото, когато се срещала всички разбили за това, а в това число и мъжете, с които излизала в дадения момент. 

Емили Ратайковски търси нежна половина в сайт за запознанства