0

П оследната носителка на титлата „Мис Плеймейт“ Михаела Тодорова си ремонтира усмивката при най-секси доктора в Румъния. 

Хубавицата се издокара с последен модел холивудска усмивка.

Детайл

Красавицата сподели снимка от колата, на която показа 24 карата зъбки, а под фотото написа “Новата ми усмивка“.

„Правя си зъбите при доктор Рафаел Зийд за втори път, много съм доволна от него”, каза пред „Телеграф“ красавицата. Причината за подмяната, е че Михаела е перфекционист и винаги открива детайл, който да иска да промени. 

Диамант

Проверка на екипа ни показа, че не една и две родни моделки са се възползвали от работата на секси ортодонта. Сред тях са певицата Гери-Никол и моделът Гергана Райчевска. Това, което привлича родните хубавици да ходят в Румъния, далеч не е цената.

Изработката на циркониеви фасети е на стойност над 20 000 лева, зависи от броя на зъбите. Освен с външен вид докторът привлича пациентите си и с професионализма си.

Преса

Това, което обаче оставя пациентките му без думи, е безупречният му външен вид. Зийд обожава да тренира и полага огромни усилия за визията си.

Той смело демонстрира мечтано тяло, мускули, няколко реда плочки и много сексапил в социалните мрежи. Добре е да споделим на всички желаещи да се докоснат до професионализма на специалиста, че той е щастливо женен. Плод на любовта му с красивата му съпруга Валентина е малката им дъщеричка.

* Автор: Василена Игнатова