0

А ктрисата и бивша манекенка Катето Евро ожени сина си Александър Кадиев за настоящата му изгора Ивелина Чоева насред лозе из Розовата долина.

Шаферка бе внучката на Евро, малката Катерина, която е дъщеря на Кадиев от предишна връзка.

Бяло

Булката и шаферката бяха в бели рокли, а малката Катерина имаше венче от ситни бели цветя. Елегантната рокля на Ивелина бе с огромен гол гръб и висока цепка, надминаваща горната част на бедрото, а мъжът й Кадиев сложи папийонка. Стана ясно, че съпругата му ще изписва първо своята фамилия и с тире към нея ще добави неговата.

Валя, съпругата на Орлин Горанов и една от близките приятелки на актрисата, даде на Катето Евро титлата The best свекърва in the world, съчетавайки по шеговит начин английски и български езици. Най-добрата свекърва на света пък обяви с подобна шеговитост, че синът й Сашко трябвало да си търси булка с по-малък номер обувки, а тя имала 40-и и били много големи за пълнене с пари. След това обаче се появи огромен бял ботуш, който е с поне няколко номера над посочения, но и с надпис, призоваващ за липса на скръндзи.

Instagram

Партита

Типично в стила на доброто настроение ергенското и моминското партита бяха обединени. А след тях на следващата вечер имаше и сватбено парти. Всичките бяха съсредоточени върху маса сред лозето, намиращо се близо до град Сопот.

Между партитата бе организирана и нещо като колективна терапия в източен стил с чанове, грънци и други джунджурийки, а всички лежаха под открито небе и се свързваха с енергиите на Земята.