0

В ладо Карамазов вдига сватба с 800 души гости.

Красавецът актьор сам се похвали, че е гост и фотограф на сватба, на която присъстват над 800 души. Пищното тържество се проведе в Родопите, което е любимо кътче от България на Карамазов от години.

Интерес

За интересната сватба се разбра от публикувана снимка в личния профил в социалната мрежа Инстаграм. На снимката Владо е със свой колега фотограф и младоженците, които са накичени с гердани от пари, традиция, която сме гледали преди години на сватбите, но от поне две десетилетия не може да бъде видяна много често. Именно традициите в семействата на младоженците и регионът, в който живеят, са направили истинско впечатление на Карамазов.

Личен архив

Щастие

"Щастливи на сватбата на Айсел. Да са живи и здрави и много щастливи. Тези хора всеки път ми показват какво е истинска общност и какво е да има истинско уважение между хората. Днес гостите ще бъдат 800 човека", написа Владо в профила си. От думите му става ясно, че се познава с младоженците и това не е първото му събиране с тях.

Интересни коментари последваха в профила, като повечето последователи бяха на мнение, че тези венчавки са истински и много интересни, но все по-рядко случващи се. По-младите пък оприличиха младоженеца с фолкпевеца Адам.