0

Н енчо Балабанов пак премина в отбора на семейните. Актьорът и любимата му Катрин вдигнаха сватба в Несебър.

Въпреки че сватбарите запазиха в пълна тайна подробностите около венчавката в социалните мрежи, именно там ги издаде един от гостите. „Сватба снощи. Оженихме го“, написа към снимката си с Ненчо във Фейсбук легендарният дисководещ Тодор Караиванов. Той е собственик и на агенцията „Шоу тайм“, чрез която менажира най-известните български артисти, включително и самия Ненчо Балабанов. „А кой е женихът от двамата“, попита на шега композиторът Петко Манчев, при което негов приятел отвърна: „Тошо, разбира се“. „Ами…време му беше! Здрав да е Тошето“, продължи в същия тон Зуека.

Пъстър букет от известни личности са събрали на сватбата си Ненчо и Катрин. Сред тях и дългогодишният състезател по културизъм и фитнес, който днес е международен IFBB съдия Георги Георгиев. Той също се беше тагнал от въпросната резиденция в Несебър в празничната вечер, но за да не издаде на чия сватба е, публикува само кадър, в който е гушнал певицата Мария Илиева, с текст „С един велик талант“. 

Първият си сватбен танц младото семейство изтанцува на песента "Любов", изпълнена на живо от Мария Илиева.

"Скъпи Катрин и Ненчо, мило ново семейство Балабанови, много се вълнувам да споделя този прекрасен момент, празник на вашата любов. Благословени да сте, много се обичайте, с много нежност, страст и мисъл се грижете за любовта си да цъфти, да сияе, да ви топли в трудните моменти и да я зареждате с огромна светлина в щастливите такива", пожела Илиева на младоженците.  

Това е втори брак за Балабанов. Първата му съпруга Ралица бе музикален педагог. От връзката им той има 16-годишен син на име Богомил.