0

К айли Дженър продължава да носи пръстен на безименния си пръст, докато върти любов с актьора от Dune Тимъти Шаламе.

.

 .
Gettyimages

Напоследък богатата красавица често носи халки именно на пръста, на който се носят годежните и брачните халки, където се слагат именно годежните и брачните пръстени..

Едва ли е случаен и фактът, че 25-годишната дама, майка на две деца, качи в Инстаграм апетитни снимки в прозрачен жълт топ. Целта й обаче, като че ли не е изваяното й тяло, а бижуто на безиммения й пръст.

.

 .
Kyliejenner/Instagram

Преди броени дни тя блесна с още един пръстен на същата ръка - модел "Тринити", и отново качи снимка в социалните мрежи. Кадърът показва замечтано притворила очи, докато се вози  в личния си самолет - наречен Kylie Air.

Kyliejenner/Instagram

Моделът „Тринити“ е изработен от три ленти злато - жълто, розово и бяло Това ювелирно творение символизира любовта и е знак за трайна връзка. „Тринити“е създаден специално за френския поет и драматург Жан Кокто.

Затова знаците, които подава чрез пръстените си Кайли Дженър, са твърде озадачаващи – от кого, за кого, с кого ? Актуален ли е флиртът с Тимъти Шаламет и ще влязат ли халките в употреба, тепърва ще видим.