0

Д ъщерята на Дана от легендарния филм „Вчера“ се омъжи за звездата на унгарския футбол и доскорошен капитан на националния отбор Адам Салай.

Криста Чернева каза заветното „да“ в романтичен замък в Тоскана в близост до Флоренция. На церемонията присъства и малката Ефи, дъщеря на Криста и Адам, която се роди миналата година.

София Кузева, която цяла България познава с емблематичната роля на Дана от „Вчера“, възкликна: „Гордеем се с нашите прекрасни Криси, Ефи и Адам!“ и пусна няколко снимки от тържеството в италианския замък. Сред гостите бе и треньорът на унгарския национален отбор по футбол Марко Роси.

Модел

Криста е модел и актриса, като често ликът й попада в реклами и по кориците на изданията на немскоезичния свят. Баща й Панчо Чернев е актьор и мениджър на културни събития, бе шеф на Българския културен център в Берлин. А София Кузева-Чернева познаваме освен от „Вчера“ и от драматичната роля в петия сезон на сериала „Откраднат живот“ по NOVA.

Салай е от най-известните унгарски футболисти в последните години. Преди няколко месеца прекрати футболната си кариера, последно играеше за „Базел“. Играл е за немските отбори „Майнц“, „Хановер“ и „Шалке 04“, на младини е ритал за Б отбора на „Реал Мадрид“. От 2009 г. играе в националния отбор на Унгария, където до миналата година бе капитан.

Заедно

35-годишният Адам и 24-годишната Криста са заедно от няколко години. Миналата година през август в Базел им се роди дъщеря, кръстена Ефимия-Анна. По писания на централноевропейската преса след това Криста и Адам са решили да вдигнат сватбата.

Момент от сватбата

 Момент от сватбата
ФЕЙСБУК НА СОФИЯ КУЗЕВА-ЧЕРНЕВА

Момент от сватбата

 Момент от сватбата
ФЕЙСБУК НА СОФИЯ КУЗЕВА-ЧЕРНЕВА