1

З адава се нова звездна сватба на хоризонта.

Палавият Сашо Кадиев пак ще надене брачния хомот, но колко дълго ще трае, ще видим. Вече две години се влачи годежът, но за сватба до сега не се беше чуло.

ЩЕ ЗВУЧИ МЕНДЕЛСОН: Сашо Кадиев се сгоди (ВИДЕО)

Той засега си трае, но пък кандидат булката подмята из нета разни въдички, на които фенове и последователи се хващат и разбира се, след това заваляха поздравленията.

Него като че ли повече го влекат детските забавления и ловът на играчки, нежели да става пак съпруг и глава на ново семейство.

Повод феновете на Чоева да са щастливи, е неин пост в Инстаграм,, където сегашната изгора на сина на Катето Евро - Ивелина, споделя, като отрупва думите си с емотикончета:

През годините съм снимала доста булчински колекции, но заснемането на тази на тази беше специална за мен👰🏻‍♀️ Емоцията на снимките беше различна, защото тази година ще съм булка и за първи път, обличайки роклите, си представях моя специален момент🥰 Най-задаваният въпрос напоследък е “Как върви подготовката за сватбата?”

Истината е, че всичко е много спокойно и няма излишно напрежение, както съм чувала, че се случва при подготовката за повечето сватби.
Ето няколко неща, които ме улесниха:
1.Направих си списък със задачи и ги разпределих между мен и Сашо(изненадващо бяха само 15)
2.Запазих локацията в началото на годината(интересен факт е, че нямаше колебание. Първия път,в който отидох на мястото, знаех, че искам това да е локацията за сватбата. Сашо също се влюби😍) Досещате ли се къде? 😉
3. Свързах се със сватбена агенция(това ме улесни страшно много)😇
4.Нещо, което не знаех е, че трябва да се запази час в общината РАНО. Тъй като се забавих, трябваше да променим програмата на деня, за да успеем да се вмъкнем в свободния час. Не правете като мен! 😃Същото важи и за църквата⛪️
5.Решихме сватбата да е малка, с най-близките ни хора, за да успеем да се насладим на момента на макс🤍
6.Скиците за роклята са в процес и скоро трябва да съм готова и с това👰🏻‍♀️
7.Може би най-важното нещо! Още в началото си наложих да действам спокойно и да се насладя на целия процес, без да го превръщаме в натоварващ.🤯
Ще се радвам да ми споделите вашите трикчета, а на всички бъдещи булки пожелавам да имат най-романтичния и щастлив ден🤩

Горе-долу се изясняват нещата, остава сега да чуем и какво ще каже кандидат женихът...