0

С ъседката на Брад Пит Касандра Питърсън, звезда от комедията на ужасите "Елвира, повелителка на мрака", в интервю за списание "Пийпъл" сподели преживяванията си с актьора и разказва как го помнят хората от квартала.

Наскоро холивудският актьор продаде имението си в Лос Анджелис за 40 млн. долара. След сделката започнаха да излизат наяве някои интересни подробности, свързани с имението на звездата.

Пит купува първия си имот с площ от 7700 кв. м през 1994 г. само за 1,7 млн. долара, което е било доста евтино за онова време. Брад купува къщата от Касандра Питърсън, а тя купува имението в съседство и живее до актьора в продължение на много години. Постепенно Пит започва да изкупува съседни къщи, разширявайки имението си. Така след много години той притежава около две дузини къщи.

"Мисля, че имаше около 22 къщи, които граничеха с границата на имота ми. И всеки път, когато наблизо се появяваше къща за продан, той я купуваше", разказва Касандра Питърсън.

Една от къщите, които Брад планирал да купи, била обитавана от 90-годишен мъж, който наскоро бил овдовял. Актьорът сключил сделка, като позволил на възрастния съсед да остане в къщата до смъртта си. Мъжът умира едва 15 години по-късно.

"Той [Брад] беше много, много любезен с човека. Жена му почина и съпругът, Джон, живееше там. Знам, че Брад му позволи да живее там, без да плаща нищо, докато не умря. Беше смешно, защото Джон доживя до 105-годишна възраст", добавя Касандра.

Питърсън живее до актьора още дълги години и го описва като "винаги мил и добър". През 1999 г. Касандра се разхождала по улицата с кучетата си и засякла Пит да се подготвя за филма "Боен клуб". Актьорът се боксирал в гаража на къщата си, облечен в къси панталони и бойни ръкавици.

"Спомням си как ми каза: "Здравей, как си?", а аз просто не можех да говоря. Бях се изчервила и имах чувството, че ще припадна. Той е толкова зашеметяващо, зашеметяващо красив - и на всичкото отгоре е сладък", спомня си актрисата.

Пит живее в имението, което продава за 40 млн. долара, с бившата си съпруга Анджелина Джоли и шестте им деца. Бившите съпрузи се запознават на снимачната площадка на филма "Господин и госпожа Смит" през 2005 г. и започват да се срещат, преди Пит да официализира развода си с първата си съпруга Дженифър Анистън. Брад и Анджелина се ожениха през 2014 г., а през 2016 г. актрисата подаде молба за развод, причините за който бяха алкохолната зависимост на Пит и разногласията по отношение на родителството. Бракът им е официално разтрогнат през 2019 г.

Двойката има три биологични деца - Шайло, Нокс и Вивиен - и три осиновени деца - Мадокс, Пакс и Захара.

В момента Брад се среща с нова приятелка - дизайнерката на бижута Инес де Рамон, с която отпразнува новогодишната нощ в Мексико, направи си екскурзия до Париж и я запозна с децата си.