0

У чителката Ивелина Иванова и детегледачката на Гущерови - Теодора Илиева от втория сезон на романтичното риалити "Ергенът" определено не знаят що е срам. Профилите им в социалните мрежи започнаха да гъмжат от снимки, на които са не просто по оскъдно облекло, а по прозрачно еротично бельо, което не оставя почти нищо на въображението.

Ивелина може и да се опитва да спечели сърцето на Евгени, но това на други със сигурност вече е получила. Сексапилната даскалица набира все по-голяма популярност в социалните мрежи, но не заради славата от шоуто, а благодарение на някои свои снимки, които са разхлопали не едно или две мъжки сърца.

Става дума именно за еротични фотоси, които Ивелина качва без срам, а мъжката половина от феновете ѝ е със сигурност доста доволна. Еротиката определено се харесва на красивата учителка, но Евгени все така не обръща внимание на Ива.

Жартиерите пък са любима част от бельото на брюнетката и често присъстват на снимките ѝ.

Теодора, която бе изгонена от пианиста по нищо не отстъпва на бившата си съперничка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teodora Ilieva (@t.77_777)

Брюнетката, която учи право реши да сподели и снимка на красивата си майка. От кореспонденция с последователите й стана ясно, че нейната майка определено не й отстъпва по сексапил. Може да се обедите сами от кадъра, който Теди публикува в Instagram и Vbox7 разпространи.

Майката на Теодора от "Ергенът" не отстъпва по сексапил на дъщеря си.

 Майката на Теодора от "Ергенът" не отстъпва по сексапил на дъщеря си.
Instagram