0

Б ившата половинка на Валери Божинов - Биляна Дол за пореден път показа перфектни форми. Сръбкинята зарадва мъжкото око като се пусна по прашки и изпъчи съвършенно дупе.

Красавицата се слави с тяло на богиня и повече от година налага своя собствена марка бански.

Биляна и Валери се разделиха окончателно през 2019 г. след няколко годишна връзка. Преди това двамата се разделяха за кратко, но любовта пак ги събираше.

Тя сложи точката на отношенията им като изля чувствата си:

"С Валери вече не сме заедно. За съжаление, настъпи краят на нашето общо пътуване, което мнозина определяха като мечта. Дадох най-доброто от себе си, за да бъда най-добрата партньорка, тъй като му помогнах да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да подобри отношенията с майка си и бившата си съпруга, както и самият той да се чувства щастлив и пълноценен.
Бях до него, когато падаше и когато се опитваше да се върне на върха… и дори в Китай бях до него. Явно това не беше достатъчно и неговите нагони бяха по-силни. Не става въпрос, че съм преставала да го обичам, но неговите болни инстинкти и желанието да ги осъществи ме нараниха като жена… Желая му всичкото щастие в живота, но повече няма да намери друга жена, която да го обича и подкрепя като Биляна Дол. Край!".