0

Брад Пит и Инес де Рамон се наслаждиха на релаксиращ новогодишен ден край басейна в Мексико.

На снимки, разпространени ексклузивно от Page Six, носителят на Оскар и неговата красива приятелка се наслаждават в оскъдно облекло на деня от новата година по време на романтична ваканция в Кабо.

Новата двойка се е вмъкнала в бански и двамата са седнали един до друг върху шезлонгите, като де Рамон е захвърлила горнището си.

ЛЮБОВТА Е ВЪВ ВЪЗДУХА: Брад Пит посрещна 2023 г. с новото си гадже

Актьорът, който навърши 59 години миналия месец, показва добре очертаните си коремни мускули и много татуировки в синьозелени бански, които е съчетал със златна верижка около врата си и авиаторски слънчеви очила.

Характерните руси кичури на актьора се развяват, докато той чете нещо, което изглежда е сценарий в голяма черна папка.

Де Рамон, от своя страна, е загърнала само кръста си със саронг със сини шарки и показва голия си гръб, докато прегръща коленете си близо до гърдите си и от време на време води разговор с приятеля си.

Двамата изглежда са решили да изграждат сериозна връзка, тъй като бяха забелязани заедно много пъти през последните два месеца.

Двойката за първи път предизвика слухове за връзка през ноември, след като посети концерт на Боно в Лос Анджелис, където папараци ги уловиха да се държат за ръце.

ХВАНАХА ГИ: Брад Пит празнува рожден ден с новото си гадже (СНИМКИ)