0

Ф илмът "Стриптизьорки" предизвика много дискусии навремето. Първо, там 50-годишната Дженифър Лопес изви колоритен танц край пилона, и второ, във филма участва и Карди Би, която преди музикалната си кариера е работила като стриптизьорка, танцувайки за пари в клубове.

Трябва да се отбележи, че тя не е единствената звезда, която премина от сцената в стриптийз клуба до червените килими на шоубизнеса.

Чанинг Тейтъм

gettyimages

Филмът Magic Mike с участието на Чанинг Тейтъм е отчасти базиран на реални събития от живота му. Когато актьорът живее във Флорида, той работи като екзотичен танцьор в един от стриптийз клубовете на Тампа под псевдонима Чан Крауфорд. Тейтъм е открит за миналото си и не се срамува от него.

Карди Б

gettyimages

Певицата неведнъж е споделяла истории за периода, когато е работила като стриптизьорка. Тя започва да прави това в младостта си и продължава три години и половина. Според нея тази работа й позволява да плаща сметки, да си купи жилище и да инвестира в собственото си развитие. До 20-годишна възраст тя успя да натрупа около 20 000 долара благодарение на работата си в стриптийз клуб.

Кортни Лав

gettyimages

Работата в стриптийз клуб дава възможност на Кортни Лав да създаде своя собствена музикална група. Според певицата изпълненията ѝ ѝ  донасяли доход от около 300 долара на ден.

Хавиер Бардем

gettyimages

Много преди да стане носител на "Оскар", Хавиер Бардем за известно време се пробва като стриптизьор. Според него всичко започнало на шега, но скоро го поканили отново да участва. Най-интересното е, че членовете на семейството му отишли да видят шоуто му, като решават да го подкрепят. "Пълен провал беше. И знаете ли кой беше в залата? Майка ми и сестра ми. Танцувах, платиха ми едни пари", каза актьорът. Той също така спомена, че не се е събличал твърде много.

Крис Прат

gettyimages

Днес Крис Прат е звезда от големи блокбъстъри, но в младостта си, когато живеел във ван на Хаваите, той трябвало да работи като детегледачка, да коси тревни площи и дори да работи като стриптизьор. Веднъж му платили 40 долара, за да участва на партито за рождения ден на баба си.

Блек Чайна

gettyimages

Блек Чайна започва работа като стриптизьорка, за да си плаща обучението. Когато звездата влиза в университета "Джонсън и Уел" в Маями, тя продължава да танцува, но осъзнава, че не може да отделя достатъчно време както за работа, така и за учене. След дипломирането си Чайна започва на пълен работен ден в стриптийз клуб „Майка ми също беше стриптизьорка и ми каза: „Ако това е твоят избор, тогава бъди най-добрият в него.“ Тя можеше да спечели до 15 000 долара за една вечер, споделя моделът.

Лейди Гага

gettyimages

Лейди Гага напуска Tisch School of the Arts към Нюйоркския университет и се премества от дома на родителите си. За да се издържа, тя работи като сервитьорка през деня и като стриптизьорка през нощта. "Беше доста див период. Носех кожени дрехи и танцувах на музиката на Black Sabbath, Guns N' Roses и Faith No More", каза тя в едно от интервютата си.

*Източник: Vesti.bg