0

"Трансформърс" се завръща на големия екран с "Трансформърс: Възходът на зверовете", екшън спектакъл в най-добрите, визуално впечатляващи традиции на поредицата, който ще ни отведе на експлозивно пътешествие около света, в което ще се срещнем с нов, поразителен вид трансформъри, съобщават от "Форум филм".

Премиерата в България е на юни 2023 г. 

През 1994 година двойка археолози от Бруклин се натъкват на древен конфликт, който заплашва да разруши планетата. В дългогодишната битка на автоботите и десептиконите на Земята се включват три враждуващи фракции на трансформърите - максимали, предакони и тероркони. 

Първият трейлър на "Трансформърс: Възходът на зверовете" разкрива техническите достижения и мащабите на продукцията и загатва за емоционалното съдържание на филма.

Режисьор е Стивън Кейпъл Джуниър ("Крийд 2"), по сценарий на Джоби Харолд, Дарнел Метайър, Джош Питърс, Ерик Хобър и Джон Хобър. В ролите са Антъни Рамос, Доминик Фишбек, Луна Лаурен Велес и Тоби Уигуе.

Питър Кълън се завръща като гласа на Оптимус Парйм, а Рон Пърлман ще бъде лидерът на максималите оптимус праймъл. Звучат и гласовете на Пийт Дейвидсън, Питър Динклидж и Мишел Йео.