0

З вездната готвачка Божана, която лятото счупи крака си по жесток начин, за първи път разкри за случилото се. „Бях надрусана и пияна, не разбрах, че съм счупила крака си“, казва самата тя. 

Кацарова е счупила всичките си кости, след като е танцувала 4 часа. 

Instagram

Хрущял 

Дни преди Божана да замине за романтичния Париж, отива на купон на Българското Черноморие с приятели. „Отидохме на едно парти, което беше на едно дере. Бях пияна и дрогирана и през това време съм си пукнала крака, но съм продължила да вървя и танцувам с часове. 4 часа не съм разбрала, че съм със счупен крак. До момента, в който не припаднах от болка, кракът вече ми беше счупен на 9 места, буквално всяка кост в него беше счупена“, разкрива звездата в подкаста на Ивайло Герасимов. На брюнетката й се случило и възможно най-лошото нещо, което било възможно в ситуацията. „Виличката на хрущяла беше тотално отчупена. Просто съм стъпила накриво и съм продължила да вървя, без да усетя нищо, трябваше веднага да вляза в болница, защото положението беше много опасно“, допълва самата тя. 

Instagram

Летище

Кацарова обяснява, че освен почивката си до Париж е провалила цялото си лято. Колоритната готвачка е носила 2 месеца гипса на крака си, а след това бавно е възстановила и разходките. „120 грама желязо имам в крака. След като се възстанових, обиколих няколко места - Ню Йорк, Берлин, Грузия, Истанбул, Амстердам и Барселона, за щастие не пищя на проверката на летището“, казва с усмивка тя. 

Автор: Лина Димитрова