0

Н ай-красивата омъжена българка у нас е инстаграм звезда.

Теа Нинова от Варна грабна короната „Мисис България Вселена“ на провелия се у нас единствен национален конкурс за омъжени жени. Красавицата от години живее в морската ни столица, на 31 години е, омъжена е и има малко момченце на 3 години.

Щастие

Теа е завършила образованието си в Германия и свободно говори немски и английски. Има диплома по маркетинг и мениджмънт, а в момента развива успешно бизнес в сферата на строителството. Блондинката има много популярен профил в Инстаграм и близо 100 хиляди последователи. Като инфлуенсър тя обръща особено внимание на почти всяко едно нещо, което вълнува съвременната жена. Именно това е и една от причините да се включи в конкурса, за да покаже, че потенциалът на жената е много по-голям, отколкото са настройките и вярванията на хората. С титлата „Мисис България Свят“ се окичи Боряна Миткова.

Любопитен факт е, че Боряна вече е била Мис Силикон преди години. С днешна дата тя продължава да работи като модел, но вече основната й роля е на любяща майка и домакиня.

Корона

За изненада на всички Мисис България Интернешънъл стана Спасимира Бурлакова, която от 10 години работи като разследващ полицай. Завършила е с отличие Академията на МВР. Тя е омъжена и е майка на 3-годишно момче Виктор. Мисис България Европа стана Николета Георгиева, която развива бизнес в сферата на красотата.

Претендентките дефилираха в три тура. Като в първи се появиха в традиционни български носии, а в последния с официални рокли. В състава на журито бяха единствено бивши носителки на титлата.

Останалите победителки

 Останалите победителки
Instagram