0

Л атино сериалът „Да обичаш, след като си обичал“ се превърна в хит не само в Америка, но и навсякъде по света, където го показват.

В понеделник латино страстите тръгват премиерно по DIEMA FAMILY от 20 ч.

Романтика

Действието на романтичната драма се развива на фона на красивия Буенос Айрес и ще разкрие разтърсваща двойна любовна история, породена от страст и трагедия. Минало и настояще се преплитат в луд водовъртеж от събития и емоции. На пръв поглед Сантяго и Каролина, Ракел и Дамян изглеждат като две щастливи двойки, но външността може да бъде измамна. Автомобилна катастрофа с двама души поставя много въпроси, а отговори липсват. Тялото на Каролина изчезва, а Дамян е в кома. Без да подозират за очакващото ги, законните им партньори Сантяго и Ракел ще разкрият постепенно дълбоко заровена тайна от миналото - еднакво забранена и неизбежна. Заедно те ще преминат през най-трудния период в живота им, за да открият истинските си чувства.

Пресичане

Създателите Ерика Халворсен, Гонсало де Мария, Мигел Колом и Пабло Васкес решават да заложат на постоянното пресичане на двете основни сюжетни линии в миналото и настоящето, което създава силна и интригуваща атмосфера. Приятелството между двете двойки се възприема като необичайно. Четирите главни персонажа са изиграни от южноамериканските звезди Мариано Мартинес, Исабел Маседо, Елеонора Уекслер и Федерико Амадор. Специално участие в сериала има актрисата Вирхиния Лаго.