0

В сяка година от 1990 г. насам TC Candler и The Independent Critics издават списък с най-красивите лица в света.

Тази година първото място беше присъдено на британския актьор Хенри Кавил, който беше описан като грациозен, елегантен, оригинален, дързък, уравновесен и страстен.

Списъкът е широко признат за най-престижната и международно призната класация от този вид.

Той се различава от другите годишни списъци за красота по това, че не е състезание за популярност или основано на слава, а по-скоро опит за информиране и разширяване на общественото мнение чрез представяне на съвременния идеал за красота от цял ​​свят.

Списъкът е съставен, като се вземат предвид различни критерии, включително естетическо съвършенство, грация, елегантност, оригиналност, смелост, страст, класа и уравновесеност.

Той включва 100 лица, избрани от група от приблизително 160 000 знаменитости, с представители от над 50 държави.

Списъкът се актуализира всяка година и популярността и обхватът му нарастват.

През 2021 г. южнокорейският изпълнител Ким Те-хьонг, известен още като V, оглави класацията на 100-те най-красиви лица.

Членът на BTS беше похвален за своите уникални и завладяващи черти, както и за таланта и популярността си като музикант.

Предишната година титлата за най-красиво лице отиде при английския актьор Робърт Патинсън. Звездата от „Здрач“ беше призната за своята изсечена челюст, пронизващи очи и цялостен красив външен вид.

 допълнение към Хенри Кавил, тазгодишният списък включва Хуанг Хюнджин на второ място, следван от Тимъти Чаламет, Крис Хемсуърт, певецът Кеунг То, актьорът Люсиен Лависконт, певецът Ким Тае Хюнг, Винер Хакър, танцьорът Ни- Ки и Дийн Шнайдер.