0

С невероятно шоу Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 постави началото на своята лятна обиколка. Пазарджик събра десетки хиляди пред голямата сцена в парк „Острова“ и се забавляваха над 3 часа с топ звездите на България. Активностите започнаха още от 16:00 часа във фестивалната зона, където имаше тематични кътове, игри и забавления. Вечерта премина с няколко изненади, които започнаха още с появата на D-Trax към подгряващия микс на DJ Mascota & McP. Мила Роберт изпълни предстоящата ѝ песен „Нови очи“, Dara Ekimova обяви дебютен албум през есента, Torino & Pashata поканиха Marianoff на сцената с тях и Иван Тишев, а DARA зарадва феновете с импровизиран giveaway.

През деня феновете имаха възможността да покажат филмови познания с играта EON Film Challenge, както и да заредят своите телефони на специално изградените три уникални съоръжения под формата на EON кули. Емил Конрад също бе в парк „Острова“ и посетителите успяха да се срещнат с него.

Димитър Калиновски

Грандиозното начало на концерта постави Remi Toin, който завладя публиката с невероятните си движения и най-популярните тракове от социалните мрежи. За пръв път на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 и първа на сцената излезе екстравагантната Мила Роберт. Тя беше подготвила 15-минутен микс с най-големите си хитове и ексклузивно за гостите и жителите на Пазарджик изпя най-новия си проект „Нови очи“, който ще излезе съвсем скоро.

След нея Боро Първи нагорещи атмосферата в парк „Острова“ с най-актуалните проекти, сред които „Майко, Майко“, „Камък и ножица“ и „Да не питат“. Изпълнителката, чиито хитове превземат класациите през последната година Dara Ekimova събра хиляди аплодисменти още с появата си на сцената и първите акорди на „Недей да ме будиш“. А „Дишам“ бе черешката на тортата в нейния сет. Най-гласовитата изпълнителка Михаела Маринова вдигна публиката „До безкрай“ с топ хитове и докосна сърцата на хилядите, които бяха в първия град от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024.

Димитър Калиновски

Латино генг кралете Torino & Pashata, в компанията на Иван Тишев, поднесоха поредната изненада в горещата вечер. Феновете в Пазарджик се насладиха на тотални хитове като „Gucci Forema” и „Te Amo”, а после към тях се присъедини Marianoff за акапелно изпълнение на неговата част от „Само ако бях“. След момчетата на невероятната #CCTVHET24 сцена се качи огнената DARA, която освен топ тракове и глас, показа изумителни движения, защото е „Родена такава“. Тя направи импровизиран giveaway с нейни тениски за тези, които показаха, че са най-шумни.

Димитър Калиновски

Хедлайнерът на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 бе човекът, който знае „как се прави” и който постави зашеметяващ край на първия концерт – Криско. През целия ден феновете скандираха неговото име и показаха, че са готови за „Старият Криско“. Той изпълни най-големите си хитове, а при него на сцената се качи и Боро Първи за общия им проект „Мърдай“. Последната песен за вечерта беше „Да или не“, която нарпави Пазарджик най-шумното място в България.

Димитър Калиновски

Ексклузивна информация за турнето, уникални кадри от всички концерти и любопитни новини могат да бъдат намерени на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 продължава в Пловдив на 20 юни. Площад „Централен“ е следващата спирка от лятната обиколка, а началото на активностите е отново в 16:00 часа. През юли ще посетим Бургас (19 юли) и Варна (21 юли), а септември е „запазен“ за Севлиево (7 септември) и Грандиозният финал в София - в средата на септември.

Димитър Калиновски

Димитър Калиновски

Димитър Калиновски