0

Г олемият гръцки певец Никос Вертис пристига с бенд от 25 музиканти, за да направят бузуки вечер в на 24 август в Морската градина на Пантеона. За по-малко от три дни бяха разпродадени напълно шест от осемте категории, научи “Телеграф”. Именно поради големия интерес организаторите са принудени да разширят капацитета на концерта.  

Пантеон

„Много сме щастливи, че концертът на Никос Вертис се превърна в събитието на морето тази година. От днес сме обявили и ограничен брой допълнителни места във всяка една категория. Нашият съвет е да купувате бързо, защото и те ще свършат“ - не скриват вълнението си от Skymusic Bulgaria. Както вече беше обявено, гръцката звезда ще зарадва хиляди свои фенове във Варна на 24 август. 

Хитове

Именно в Морската градина на Пантеона Вертис ще изпее едни от най-големите си хитове. Публиката под открито небе ще чуе някои от най-новите песни на музикалния крал на Гърция, както го наричат в южната ни съседка. Сред тях е баладата му – Argisame Kardia Mou, която само за месец разби музикалните класации в южната ни съседка и не само там. Освен с новите си парчета Вертис ще разгорещи страстите с най-големите си хитове и най-красиви песни като Thelo na me nioseis, De me skeftesai, An Eisai Ena Asteri и песента, която звучи навсякъде през лятото, S' Agapao, както и още много други.