0

Н ай-добрият български тенисист Григор Димитров и рекордьорът с 24 титли от Големия шлем Новак Джокович доставиха истинска наслада на зрителите в препълнената „Арена София“ с вълнуващ демонстративен мач.

Двубоят предложи изключително зрелище с множество разменени удари и сетове, като в крайна сметка срещата достигна до шампионски тайбрек. Въпреки силната конкуренция, Димитров успя да триумфира, за радост на родната публика.

Григор Димитров показа гостоприемство към Новак Джокович, като след мача двамата посетиха столичен клуб. Афтърпартито на тенисистите привлече и други известни гости, като съдийката Маряна Вельович и треньора на Григор, Дани Валверду. Вечерта продължи с много настроение и изненади, включително изпълнение на популярната певица Камелия, която лично изпя своя хит "Луда по тебе" на шампиона Джокович. Атмосферата в клуба и присъствието на големите имена от тенис света допринесоха за незабравимото събитие след епичния мач.

БГ СТИМУЛ: Джокович загрява с наша фолкаджийка! (ВИДЕО)

Разбира се, двамата слушаха и сръбско, а Ноле показа умения и с барабаните!

Дали обаче Григор е платил сметката? Както е известно двамата се разбраха, че който спечели мача в "Арена София", трябва да почерпи!

По време на големия двубой в "Арена София" Джокович помоли диджея да пусне песента на Камелия "Луда по тебе", сърбинът обаче бе порязан и запя сам песента.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX