0

П евицата Гери-Никол отново остана сама след няколко месечна връзка с кикбоксьора Стоян Копривленски. Скандалната певица е изчегъртала вече бившата си половинка от социалните мрежи. 

Кикбоксьор №1 на България гушка Яката дупара на плажа! (СНИМКА)

Младата певица беше качила снимки от рождения си ден с любимия си, на една от които го целува страстно, но тези кадри вече са изтрити от социалките. Тогава Гери- Никол получи и изненада от него - заря над заведението, в което купоняваха. 

За връзката им стана ясно през лятото на миналата година, но връзката им не издържала до началото на новата 2024 година. Не е ясна и причината за тяхната разлъка.

Но биткаджиите са й слабост, тъй като преди Копривленски имаше връзка с муай тай боеца Даниел Илиев от фен фракцията на "Левски" "София Запад". Стоян Копривленски е определян за един от най-добрите български кикбоксьори, носител е на множество родни и световни отличия. 

Яката дупара забегна на топло като прекара няколко седмици под жаркото слънце на плажа в Мексико. За своята екзотична почивка тя е избрала Тулум. Мястото е популярно като една от най-големите парти дестинации.