0

Н ова драма в отношенията между Меган Маркъл и принц Хари. Световните медии гърмят с публикации, които разкриват, че херцогинята на Съсекс води собствен живот извън семейното гнездо. 

Тя оставяла съпруга си "у дома" в Монтесито, Калифорния, за да купонясва без него, твърди британска журналистка. "Мои приятели, които живеят близо до Хари и Меган, често срещат Меган на партита тези дни", пише Петронела Уайът в Twitter. "Странно, тя оставя Хари у дома." - допълва Уайът. Петронела добавя във втори туит: "Ла Мегс се е сближила с някого от много известно американско семейство, чието богатство надминава това на Уиндзор".

Припомняме, че двойката дори не отпразнува петата годишнина от брака си, която трябваше да честват през май, а след това британските медии съобщиха, че херцогът на Съсекс наел стая в хотел за моментите, в които искал уединение и да "избяга" от семейството си. 

Амбициите на Меган да бъде сред топ звездите в Холивуд срещат неодобрение. Този път от комика Тим Дилън, който нарече семейство Съсекс "нискокачествени риалити звезди", които безсрамно търсят връзка със знаменитости. Тим разказа какво се е случило по време на купон: "Разговарях с някого на парти, а Меган дори изпращаше съобщения на човека, с когото бях, отчаяно искайки да излезе с него и да разшири своите връзки." Дилън определи постоянните усилия на двойката за комични и тъжни.