0

И стински бейби бум хвана родните звезди. Част от тях като актьора Иво Аръков и шампиона по ски Алберт Попов се радват на първородни рожби, а пък плеймейтката Светлана Гущерова и Жасмина Тошкова са в очакване на 4-тите си наследници.

Многодетни

Светлана и нейната половинка Християн Гущеров очакват 4-тата си рожба. Третото дете на влюбените се роди едва през април миналата година, а през 2023 г. ще се роди наследник номер 4. Светлана упорито крие корема си на последните снимки в социалните мрежи. „Имаме планове за още деца, а за това се изисква време, внимание и най-вече любов. Винаги съм мечтала за голямо семейство. Готова съм за още едно дете“, коментира преди време многодетната майка пред „Телеграф“. Очевидно двамата не губят много време и са решили наследниците им да са породени, за да могат хем да си помагат, хем да си играят заедно.

Жасмина Тошкова, която преди години нашумя като асистентката от предаването „Сделка или не“, показа бременно коремче. Жаси също очаква четвърто си дете. За щастливата новина се похвали самата тя в кратко видео, което сподели със своите последователи в Инстаграм профила си и с усмивка заяви, че отново чака момиче. Припомняме ви, че блондинката е омъжена за сириеца Ариф Маджид и има три деца - две момичета и едно момче. Момченцето носи името Зaки Маджид, а момиченцата са Ариа и Изабела.

С три деца вече може да се похвали и световноизвестният български цигулар Веско Ешкенази, който обяви, че е станал баща. 53-годишният Ешкенази сподели снимка в официалния си профил във Фейсбук, с която съобщи хубавата новина. „Дъщеря ни Луиза Амели се роди на 17 май в 02.37 ч. в Амстердам! Стаси беше героиня! За нас това е най-големият подарък от живота и съдбата“, написа музикантът, а под публикацията валят поздравления и пожелания за новороденото бебе. Веско Ешкенази и Станислава Стоева са заедно от дълги години. Дъщеря им Луиза Амели е трето дете за Ешкенази. Той има двама синове - Артур и Виктор. Те са от първата му съпруга Ангелина Атанасова, която през 2004 г. загуби битката с рака.

Нестандартно

Иво Аръков стана татко за първи път преди дни. Актьорът кръсти сина си Тео на тъща си Теодора, обяви пред „Телеграф“ мениджърът му Кирил Кирилов. Приятелката на звездата - Габриела Николаева, е родила в столична болница. Раждането е протекло нормално, без никакви усложнения. Новината пръв съобщи самият Иво в социалните мрежи под формата на две сторита в Инстаграм. Младият баща определено не го направи по традиционния за родния хайлаф начин, според който се публикува ръчичка или краче на бебето, а избра по-нестандартен и шеговит подход. Той сподели две снимки на стори. На първата е любимата му Габриела. Към кадъра Аръков написа: „Поздравления за приятелката ми, която днес стана „MILF“ (определение на английски за секси мамче). А на следващата снимка младият татко качи себе си, като се определи като Sugar daddy.

За разлика от Иво, колегата му от Народния театър Павел Иванов реши да скрие факта, че е станал татко. Той бе случайно разкрит от екипа на „На кафе“, в който показаха как тренира навън с бебешко кошче, а на въпроса на кой е бебето, Павката с усмивка отвърна, че е негово, но не пожела да разкрие повече подробности. Той редовно качва видеа в профилите си в социалните мрежи, на които показва как може да си татко за пример и в същото време да успяваш и да тренираш. Павката в момента усилено поддържа форма, защото, както стана ясно, ще играе главна роля в предстоящия филм за Гунди.

Актьорският състав от нови татковци се увеличи и с Христо Пъдев, който стана баща за втори път. Той и половинката му актрисата Цветина Петрова прегърнаха малката Яна. Момиченцето се роди в началото на годината. Двамата вече имат син - Петър, който навърши две годинки преди седмица.

В началото на май плеймейтката Златка Райкова стана майка за втори път. Блондинката отново роди син, на който даде името на баща му - Карен. За него това е първородно детенце. Първият син на плеймейтката е от бившия й мъж Благой Георгиев, който носи неговото име Благой Георгиев-младши. Така Райкова вече си има и Карен Хачатрян-младши. Преди да роди, Злати обяви, че нейната половинка няма да присъства на раждането, а нейният избор е секцио.

Шампиони

На красивия празник Цветница шампионът по ски алпийски дисциплини Алберт Попов стана баща на момиченце. Развълнуваният татко съобщи новината във Фейсбук, публикувайки сладка снимка с малката ръчичка на новороденото бебе. „На вчерашния празник посрещнахме Кая Алберт Попова. Тежи 3800 г, висока е 52 см и е много чаровна“, обяви той. Това е първо дете за 25-годишния ни спортист и неговата годеница Деница Чаева. Алберт разкри в свое тв интервю, че животът му коренно се е променил, откакто е станал татко и вече има едно същество, което е по-важно от всичко. Шампионът няма проблем и със сменянето на памперси и дори се шегува, че е в пъти по-лесно от карането на ски.

В очакване на първородна рожба е златното ни момиче Катрин Тасева. Тя чака бебе до дни от годеника си, който е бизнесмен. Сладкарският бос Станислав Сивков предложи брак на любимата си малко преди Коледа пред елхата в центъра на Пловдив. Една от причината за даването на пръстена е именно очакването на общ наследник. Депутатът от ПП- ДБ Мирослав Иванов и годеницата му Лена Бориславова обявиха навръх Великден, че очакват бебе. Това стана ясно от публикация на Иванов във Фейсбук. „Христос Воскресе! С Лена и нашето малко човече на път ви пожелаваме да сте здрави и благословени“. След изборите Лена обяви, че се отказва от мястото си на народен представител. След първото заседание на 49-ото народно събрание депутатката подаде заявление за напускане на парламента. Може би това е и причината, поради която Бориславова поиска да се откаже от депутатското си място.

На 52 Камелия прегърна бебе

На 52 години фолкпевицата Камелия стана майка. Изпълнителката на „Залеза и зората“ гушна бебе и сподели с феновете си щастливата вест. Певицата определи мъничето като тяхното малко чудо, но така и не разкри нито пола, нито името на бебето. Безброй са и догатките около появата на детето, но Камелия заслужаваше това щастие, имайки предвид тежката й съдба с опитите да стане майка в миналото.

"Най-горчивото беше, когато на рождения ми ден трябваше да направя аборт, очаквах близнаци. И си казах - за да се случи това нещо, или съм готова да го преживея, или това е моят белег, за да мога да продължа напред", сподели в минало интервю певицата.

Кубрат шокира с новина за двама наследници

В края на миналата година шампионът ни по бокс Кубрат Пулев изненада широката общественост и обяви, че е станал баща за първи път. Той разкри, че си има дъщеря, която носи името Христина. „Винаги съм искал момчета. И си казвах: Господи, нека да имам синове. Стана обаче така, че първо ми се роди дъщеря. Първоначално бях резервиран, но благодарен, че ми се е случило. А сега, сега тя просто ме топи. Топи ме. Чувството е уникално, толкова силно ме зарежда“, заяви тогава гордият татко. На 2 февруари се сбъдна голямата мечта на Пулев и той стана татко и на син, който е кръстен на един от легендарните гладиатори в Римската империя - Спартак.