0

П леймейтката Златка Райкова е отново под светлините на прожекторите. Този път освен за бъдещето си с Карен и подготовката за очаквания им син, плеймейтката поглежда и към миналото.

Става въпрос за Благо Джизъса и ММА боеца Жоро Валентинов, които успяха да заровят томахавките в телевизионно предаване.

"Какво ще кажеш за сдобряването в Survivor на двамата мъжаги?", попита един от феновете на Златка в Инстаграм профила й. На въпроса блондинката отговори лаконично с едно "Ура".

Бившите баджанаци не само забравиха старата си вражда заради плеймейтката Златка Райкова, а и започнаха да кроят общи планове за бъдещето...

Щастлив от подновеното им приятелство, Жоро помоли Джизъса, който отскоро отново е семеен мъж, за лична услуга - да му съдейства да си намери гадже. "Жена ти няма ли някоя свестна приятелка, да ме запознае?", попита той футболиста със светнали очи. "Ще намерим и отиваме на море!", отсече убедено Георгиев.

Новата жена на Джизъса - Полина също отговаря на въпроси на последователи в Инстаграм. Там тя заяви, че въобще не ревнува футболния мачо. И само веднъж намекна, че никога не би простила изневяра. Освен това тя се съгласи, че се е омъжила много млада, "но пък красива", казва още Полина.