0

Е дин от любимите дни през годината на холивудските знаменитости е празникът Хелоуин. Звездите не пестят пари в опитите си да надскочат конкуренцията по най-екстревагантен костюм.

Както във всяко друго отношения, така и костюмите за Хелоуин, звездата на празника е Ким Кардашиян. Риалити звездата изглеждаше невероятно в образа на Мистик от филмите за X-Men, демонстрирайки извивките си в син костюм от латекс.

Най-малката сестра на Ким - Кайли Дженър пък се върна към началото на 2000-те, като се превъплъти в Кристина Агилера с костюма й от скандалния видеоклип „Dirty“.

Моделът Хейли Бийбър също е сред звездите, които решиха да се превъплътят в поп икона от началото на века, а именно в Бритни Спиърс. Тя обу кожени панталони с ниска талия и розово бельо.

В миналото холивудските звезди са стигали до големи крайности в костюмите си за Хелоуин. Ето някои от тях:

Безспорната кралица на Хелоуин винаги е била и си остава моделът Хайди Клум, която стана известна с партитата си по това време на годината. През 2016 г. тя демонстрира колко е отдадена на костюма си, като се преобрази в анимационната сексбомба Джесика Рабит. В едно от зашеметяващите си превъплъщения, Клум се облече като Фиона от Шрек. Костюмът й и до ден днешен се смята за шедьовър.

Някои от най-невероятните превъплъщения на Хайди Клум

 Някои от най-невероятните превъплъщения на Хайди Клум

По време на пика на славата си бившето Парис Хилтън се облече като зайче на Playboy, за да присъства на Хелоуин партито на Хейли Дъф в Лос Анджелис през 2005 г., излизайки в бяло дантелено бельо, розова бухнала „опашка“ и заешки уши.

Музикалната легенда Марая Кери, известна също с организирането на пищни партита, прие гости в къщата си в Ел Ей през 2016 г. като „дяволът“. За образа си тя се постара максимални и облече PVC рокля с корсет, крила и малки рога

Супермоделът Емили Ратайковски се превъплъти в Ракел Уелч, докато пресъздава образа на пещерната жена на Уелч от филма от 1966 г. One Million Years BC.

Марая Кери, Емили Ратайковски и Хейли Бийбър

 Марая Кери, Емили Ратайковски и Хейли Бийбър

Супермоделът Джиджи Хадид е известна с това, че полага много усилия в тоалетите си за Хелоуин. Веднъж тя облече жълт костюм и се подложи на многочасово гримиране, за да се преобрази в Маската на Джим Кери.