1

Д жулиана Гани стана диджей в култов клуб в Студентски град.

Една от най-колоритните участнички в любимото шоу за имитации „Като две капки вода“ показа завидни умения зад пулта и буквално взриви препълнената дискотека с микс от най-актуалните хитове в момента.

Planeta by Eleven

Вечер

Джулката не изневери на стила си да бъде винаги секси и се появи в бледорозово бюстие и поличка, които бяха в тон с пулта й. В социалните мрежи пък коментираха, че на розовия й пулт би завидяла и Парис Хилтън, която, както е ясно, също влиза от години в ролята на звезден DJ. Самата Джулиана сподели пред „Телеграф“, че изключително много се е забавлявала. „Много ми хареса тази роля, нямам търпение отново да се кача на сцената. Много се забавлявахме, пяхме, танцувахме“, не крие емоцията си Гани.

Planeta by Eleven

Купон

Освен фенове на Гани, рожденици и други празнуващи, в клуба я аплодираха и плеяда от участници в друг формат на NOVA. На централно ВИП сепаре се бяха настанили участници от „Хелс китчън“, които вече са извън битката за голямата награда - Галин, Владимира, Лидия, Светла и др. Те се забавляваха от сърце и показаха, че са запазили топли отношения и след напускането на шоуто. Джулиана веднага побърза да ги поздрави и да ги покани при нея на сцената, а Галин дори си спечели подарък с танци.