0

Б ившият "Супермен" Хенри Кавил е в процес на обсъждане да се присъедини към Робърт Дауни Джуниър в дълго отлагания трети филм за Шерлок Холмс.

Според източници на Giant Freakin Robot звездата от "The Witcher" може да стане част от актьорския състав на новия филм, който се опитва да продължи поредицата филми за Холмс с участието на Дауни Джуниър и Джуд Лоу, започнала през 2009 г.

Това е само един от многото проекти, около които Хенри Кавил се върти в момента, макар че това няма да е първият път, в който той ще участва в история за Шерлок Холмс.

Засега не е известно за каква роля на Хенри Кавил се водят преговори в следващия филм за Шерлок Холмс на Робърт Дауни; очевидно основните роли на Холмс, Уотсън, Мориарти (Джаред Харис) и Майкрофт Холмс (Стивън Фрай) вече са заети. Възможно е Кавил да иска да поеме една от редките си роли на злодей, а по-рано съобщихме, че третият филм от поредицата иска противникът му да бъде тип "капитан на индустрията" и този път действието ще се развива в Америка.

Това поражда възможността в "Шерлок Холмс 3" британецът Хенри Кавил да играе американски индустриалец, а американецът Робърт Дауни Джуниър- британски супергениален детектив, което само показва колко забавен може да бъде Холивуд.

Връзката, която събира Хенри Кавил и Робърт Дауни: Гай Ричи, който е режисьор на първите два филма за Холмс.

Въпреки че режисьорът на "Джентълмени" не е начело на третия филм (отстъпва място на Декстър Флетчър от "Рокетмен" и "Бохемска рапсодия"), той все още участва като продуцент.

Ричи и Кавил са работили заедно преди това по филма " The Man from U.N.C.LE." от 2015 г., за който се твърди, че има свое продължение в процес на разработка.