0

Х ю Джакман започнал да работи над себе си и желаел да подобри психичното си здраве. Ето защо е започнал да посещава специална терапия. Признанието на звездата дойде по време на негово интервю пред списание WHO.

„Започнах наскоро. Много ми помага“, казва той.

По думите на 54-годишният актьор, той иска да излекува раните от миналото си, в което е бил изоставен от майка си.

„Имаш нужда от приятел, пред когото можеш да разтовариш всичко. Също да имаш някой наистина умен, който е малко далеч от твоя свят, може да бъде наистина полезно“, разказа Джакман.

Актьорът добави, че се учи да се примирява с миналото и благодарение на сесиите, които посещава, се опитва да подобри връзката си с най-близките.

„Разбирането на моето минало и как то информира несъзнателно моето мислене – да разбера наистина някои от моделите, които несъзнателно просто повтарях. И най-важното – помага ми да бъда по-свързан с хората в живота ми, които обичам, и наистина да ги разбирам и да се поставям на тяхното място“, разкрива още звездата.

Хю е бил изоставен от майка си (Грейс), когато е бил на 8 години. Тя напуска Австралия и се завръща в Обединеното кралство, като той остава на грижите на своя баща.

По думите на Джакман, за него отсъствието на майка му е било доста травмиращо.

Той останал с татко си и двамата си братя Иън и Ралф, докато сестрите му Зоуи и Соня заминали за Обединеното кралство.