0

 

Легендарният Джон Войт се завърна в България за снимките на нов филм.

Актьорът е настанен в петзвезден столичен хотел, където успя да го засече нашата журналистка и пиар експерт Ангелина Ангелова. „Беше много дружелюбен. Казах му, че се казвам Анджелина, а той ми отвърна – супер и дъщеря ми се казва така“, сподели пред „Телеграф“ Ангелова за срещата им в лобито.

България 

Ангелина сподели, че е имала възможност да си каже няколко думи със звездата. Попитала го е дали му харесва в България и той отговорил – много. „Пожелах му да си изкара добре у нас“, каза Ангелина, споделяйки, че се е почувствала страхотно след срещата им. Джон Войт ще снима нов филм у нас в студията на „Ню Бояна“.

Засега не е ясно каква ще бъде предстоящата продукция, но снимките вероятно ще започнат съвсем скоро. Миналата година бащата на Анджелина Джоли се снима в няколко холивудски филма на родна земя.

Гости 

„Телеграф“ научи, че тази година у нас ще се завърне и друг голям холивудски актьор – Лиъм Нийсън. Неговите работни ангажименти в нашата страна засега все още също не са ясни – нито кога ще дойде, нито колко време ще остане. Последното гостуване на актьора у нас бе преди 3 години, когато снима филма Memory заедно с очарователната Моника Белучи. Звездата от „Твърде лично“ сподели тогава, че в нашата страна много му е харесало, така че можем да предположим, че ще се завърне с удоволствие.