0

В истински холивудски трилър е на път да се превърне смъртта на актьора Матю Пери. Оказа се, че е възможно в кончината му да са замесени много хора, а сред тях може би е бившата съпруга на Чарли Шийн, Брук Мюлер, пише Mirror.

ДРАМАТА СЕ ЗАПЛИТА: Огромен брой хора може да са замесени в смъртта на Матю Пери!

Мюлер е дала показания в полицията по повод разследването на смъртта на актьора. Според изданието 46-годишната актриса, която има две деца от Шийн, е била разпитвана многократно от полицията в Лос Анджелис, като властите са конфискували телефона и лаптопа й.

Представител на Чарли Шийн коментира ситуацията, като каза пред списание InTouch: „Семейството работи усилено, за да възстанови спокойствието най-вече за децата. Вярвам, че миналите избори на г-жа Мюлер може да са я поставили в позиция да може да предостави информация на разследващите смъртта на г-н Пери. Нищо повече“.

Източникът на Mirror твърди, че Брук Мюлер е завързала „неочаквано приятелство“ с Пери, докато и двамата са се борили с различни зависимости. Източникът каза: „Те се срещнаха в рехабилитационния център. Създадоха неочаквано приятелство... Брук беше на лечение с Матю преди и имаха много връзки в актьорската общност. Това беше неочаквано приятелство, но те разчитаха един на друг".

ИЗНЕНАДА: Матю Пери е убит?!

През последните седмици стана ясно, че много хора раз разпитвани и разследвани за смъртта на Пери, която официално е удавяне след предозиране с кетамин. Въртят се слухове обаче, че Пери може да е бил убит.